B2S PRESENTEERT DJ PAUL ELSTAK: ODE AAN DE GRONDLEGGER VAN HARDCORE

De absolute grondlegger van Hardcore. Een Rotterdams icoon. Een legende in de muziekwereld. Paul Elstak doet nu, na ruim 30 jaar in de scene, nog menig sneaker van de dansvloer gaan met zijn herkenbare sound. In zijn glansrijke carrière miste nog één ding: zijn eigen grote show. Op 15 april kunnen fans van alle generaties hun hart ophalen in Rotterdam Ahoy, met het allerbeste wat Hardcore heeft voortgebracht. The Godfather of Hardcore heeft eigenlijk geen verdere toelichting nodig, maar het verhaal van Paul en de artiesten die hem tijdens dit evenement bijstaan is te leuk om niet met jullie te delen.

Lees meer...

DJ Paul Elstak getrouwd met zijn Kristel

DJ Paul Elstak is gisteren getrouwd met zijn Kristel. Op 16 juni 2016 stapten zij letterlijk in het huwelijksbootje, de Grace Kelly.

Lees meer...

Gigs oktober 2015

Bekijk hier de optredens in oktober 2015. 

Gigs juni 2015

Bekijk hier de optredens van DJ Paul Elstak in juni 2015.

Surprise act Flying Dutch tijdens set Afrojack - Rainbow in the Sky

Op zaterdag 30 mei heeft DJ Paul Elstak een surprise performance gegeven tijdens de set van Afrojack op Flying Dutch te Rotterdam. Tijdens het afsluiten van zijn set heeft Afrojack een edit van 'Rainbow in the Sky' laten horen, waarbij Paul zijn entree maakte in de DJ booth. 

Lees meer...

Gigs april 2015

Bekijk hier de optredens van DJ Paul Elstak in april 2015.

Lees meer...

Nieuw Offensive member

The Unfamous is het nieuwe lid van de Offensive Records crew. Binnen een paar weken komt zijn eerste release uit op Offensive Records!

Dit Franse talent is een aanwinst. Met zijn Uptempo Hardcore sound gaat hij het betere en snellere beuk werk verzorgen.  

Bday party Factory 010 was wederom geslaagd!

De Bday Party van DJ Paul Elstak in Factory010 Rotterdam was wederom een geslaagd feest. Er waren zelfs fans uit Spanje en Italië gekomen om los te gaan op dit feestje. Het nieuwe Offensive lid "the Unfamous" is op deze avond geïntroduceerd.

Lees meer...

Paul Elstak Bday Party 2015 - Factory 010 Rotterdam

Op zaterdag 10 januari 2015 gaat het dak eraf van de Factory010 in Rotterdam. Het bekende verjaardagsfeest van DJ Paul Elstak zal net als de vorige editie wederom plaatsvinden op deze top locatie.

Lees meer...

Eindstand Movember donaties

Bij deze wil ik iedereen bedanken die aan mijn harde snorren team heeft gedoneerd tijdens de Movember actie.

Lees meer...

Gigs december 2014

Hierbij mijn draai overzicht van december 2014!